Huihui hameita

Tuotteesta

Joko olet tutustunut Huihuin huolettomaan vekkihameeseen?

Vekkihame on Suomessa, Tampereella, valmistettu ja kangas on langantarkasti siihen kudottu. Vekkihame on 100% villaa. Se on lämmin, mutta ilmava. Se sopii arkeen, matkalle, edustamiseen. Se on kapea ja leveä hame samassa paketissa. Huolehdit hameesta tuulettamalla, matkalle pakkaat sen mukana tulevaan Matkasukkaan.

Vekkihameen helman leveys on kolme (3) metriä! Se joustaa jos juokset, se joustaa kun rennosti istuskelet. Kuminauhavyötärön ansiosta vekkihame joustaa myös vyötärössä. Laske hame lantiolle, vedä vyötärölle. Hameen sopivin koko on S-L. Värejä on paljon, etsi omasi!

Yrityksestä

Huihui on tamperelainen yhden naisen yritys. Tuotteeni ovat minimalistisia ajattomia, käyttöä kestäviä, visuaalisesti ja funktionaalisesti toimivia tuotteita. Johtavana ajatuksena ovat zero waste -suunnittelu- ja valmistusperiaatteet. Tuotteillani haluan luoda vaivatonta oloa pukeutumiseen sekä kokemuksen helposta ja miellyttävästä arjesta.

Huihuin vekkihameen joustaa ja joustava kestää. Tuotteet voit hankkia myös joustavasti Op -tililuotolla verkkokaupan maksuvaiheessa.

Asiakkaat kertovat

23.4.2023 Leena, Lahti
Yö on tullut, ja se on aivan ihana! Et turhaan markkinoi näitä lempihameina; vekkihame sujahtaa päälle usein ja näyttää aina hyvältä. Moni on kehunut!

17.4.2023 Maarit, Tampere
Taattua tavaraa, tilanteessa kuin tilanteessa!

17.4.2023 Soili
Mulla havu vihreä ollut niin mainio myös pakkaskeleillä housujen päälle.

27.12.2022 Saija, Naantali
Haluan kiittää vielä kerran aivan ihanasta hameesta. Minä en todellakaan ole hameita käyttävä persoona mutta nyt meni pyhät vekkihame päällä.

8.4.2022
Hame on aivan ihana ja kuminauha juuri sopiva. Kiitos!

26.2.2021 Niina
Iloa viikonloppuunne ihmiset! Varoitus: Kehun nyt estoitta tuota Huihuin hametta joka mulla on päällä tossa tuotekuvassa. Heittäydyin kuvausavuksi. Ilmeisesti jälki oli riittävän hyvää… Paras hame jonka omistan. Parhauteen kuuluu kotimainen suunnittelu ja valmistus. On tällä muitakin hyviä puolia, mut ne saatte lukea itse Huihuin sivuilta. Lämmin suositus. Minikammoisille tiedoksi: tarjolla myös maksimittaa. Kiitos Aija ja Huihui.

31.3.2021 Marjatta, Turku
Pitkä mustahelmainen Noki:
Olen hameeseen oikein tyytyväinen. Se on kerrassaan upea.

15.3.2021 Salla
Hame tuli ja on just täydellinen! Kiitos!