Brändikumppanuutta

Alaosa ei ole mitään ilman yläosaa eikä yläosa ilman alaosaa.  Huihuin vekkihameet ja Knitworksin neuleet ovat kuin luodut toisilleen. Hienostuneen eläväpintaiset, mutta ryhdikkäät villaiset vekit ovat täydellinen pari neuleille. Vekkipinnassa on tilaa valolle ja varjolle. Leveä helma antaa tilaa liikkeelle. Vekkihame on kestävä arkivaate, aina valmiina myös juhlaan.

Olin kiinnittänyt huomiota meleerattuihin, hienostuneen sävykkäisiin neulospintoihin jo joitain vuosia sitten. Ihanat neulosmateriaalit valmistetaan Suomessa ja niistä klassiset neuleet samoin.  Löysin Knitworksin ihan konkreettisesti Ornamon DesigJoulusta osastoltaan, viistosti Huihuita vastapäätä. Kävin tervehtimässä ja esittämässä idean yhteistyöstä. 

Knitworksin Anna Ahlqvist valmistaa neulokset merino- ja lampaanvillalangasta neuloksiksi ja tuotteiksi. Neulosten aloitukset ja lopetukset ovat tuotteessa huoliteltuina helma- tai hihansuuraitoina. Neuleet syntyvät intohimosta luoda helppoja ja helliviä arkivaatteita, joita tekee mielin pukea päälle aina ja vuodenajasta riippumatta. Samaan tyyliin kudon vekkihamekankaan langalleen kappaleiden katkaisukohdasta helmaan. Suunnitteluosaamisen lisäksi hallitsemme tahoillamme järeiden teollisten neulekoneiden ja kutomakoneiden käytön. Tiedämme mihin koneet taipuvat, miten niitä ohjelmoidaan ja ohjataan.

Vekkihamekuviini haluan neuleita, jotka hengeltään, materiaaliltaan ja toimintatavoiltaan sopivat toisiinsa. Saankin paljon tiedusteluita kuvien neuleista. Nyt minulla on hyvä vastaus ja varma brändikumppanuus. Tuotanto on joustavaa ja Anna valmistaa parhaan mahdollisen neuloslaadun, sävyn ja koon hameasiakkaalle. Ensin voi olla hame ja neule tai päinvastoin. Lähituotannossamme parasta on vastuullinen valmistus ja mahdollisuus vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa. Kuuntelemme toiveita, löydämme ja luomme  yhdessä yksilöllisiä lempiasuja.

Oma työ saa lisää vahvuutta ja innostusta brändikumppanuudesta. Molempien tavoitteena on saada aikaan ihanat combot: toisiinsa täydellisesti sopivat ajattomat neuleet ja vekkihameet. Yhteinen noste on voima, joka näkyy tyytyväisten asiakkaiden hymyinä ja palautteina. Kumppanuus nostaa tuotteiden haluttavuutta Knitworksissä ja Huihuissa sekä paikoissa, joissa kampanjoimme. Ihana tehdä jotain oikein mieluista asiakkaille ja itsellekin.

Tutustu ja kysele neuleita:
www.knitworks.fi
anna.knitworks@gmail.com
041 505 0374

Knitworks, Kapteeninkatu 9, 00130 Helsinki
Unionin 26, Unioninkatu 26, 00130 Helsinki

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial