HUIHUISTA

Huihui on toiminimi Huihuitextile, tekstiilien suunnitteluun, tuotekehitykseen, tuotteistamiseen ja valmistamiseen erikoistunut brändi. Tuotteet ovat muodoltaan ja käyttöarvoltaan ajattomia, kestäviä ja konstailemattomia käyttötekstiilejä: hameita, huiveja ja huopia. Osaaminen on täällä ja siksi tuotteet  valmistetaan lähellä: Suomessa. 

Huihui -brändin suunnittelu ja tuotekehitys perustuu  monipuoliseen tekstiiliosaamiseen ja pitkään kokemukseen. Tuotteiden muoto syntyy sidossuunnittelulla, kudontatekniikoin ja yksinkertaisilla kokoonpanoratkaisuilla. Tuotteiden valmistus tapahtuu ilman leikkuuhukkaa. Tuotteet valmistetaan sarjoina tuotantotapoja kehittäen. 

 

Kirkkaat kudevärit pehmenevät mustaan loimeen kudottaessa.

 

Valmistamiseen tarvitsen yksinkertaisia työkaluja.

Villaisten Huihui -vekkihameiden valmistustapa perustuu jo kansallispuvuissa käytettyyn, mutta suhteellisen harvinaiseen ja työlääseen vetopoimutustekniikkaan. Napakat vetolangat ja tulinen höyrytys poimuttavat kankaan pysyville laskoksille.

Vekitys syntyy vetopoimutuslangoilla.

 

Tuotteen toiminnallisuus ja visuaalinen ilme on olennaista sinulle ja minulle.

Huihui-tuotteet ovat tilattavissa suoraan valmistajalta. Tampereen popup-sovituskoppi on avoinna erikseen ilmoitettavina aikoina Tampereen Kalevassa osoitteessa Petsamonkatu 14, Tampere.

JÄLLEENMYYJÄT

mainoa CRAFT & DESIGN
Kauppakeskus Rinteenkulma, Koskikatu 25, 96200 Rovaniemi
Taito Shop KANKURI
Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola
Knitworks Shop
Kapteeninkatu 9, Helsinki 00140 Helsinki

Vekkihameita lainattavissa
Vaatepuun Järvenpään yksikössä
Rantakatu 3, 04400 Järvenpää
vaatepuu.fi

Aija Lundahl
Huihuitextile
Vihilahdenkatu 4 A 14
33900 Tampere
huihuitextile@gmail.com
puh. 0407037374

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial