HUIHUISTA

Huihui on toiminimi Huihuitextile, tekstiilien suunnitteluun, tuotekehitykseen, tuotteistamiseen ja valmistamiseen erikoistunut brändi. Tuotteet ovat muodoltaan ja käyttöarvoltaan ajattomia, kestäviä ja konstailemattomia käyttötekstiilejä: hameita, huiveja ja huopia. Osaaminen on täällä ja siksi tuotteet  valmistetaan lähellä: Suomessa. 

Huihui -brändin suunnittelu ja tuotekehitys perustuu  monipuoliseen tekstiiliosaamiseen ja pitkään kokemukseen. Tuotteiden muoto syntyy sidossuunnittelulla, kudontatekniikoin ja yksinkertaisilla kokoonpanoratkaisuilla. Tuotteiden valmistus tapahtuu ilman leikkuuhukkaa. Tuotteet valmistetaan sarjoina tuotantotapoja kehittäen. 

 

Kirkkaat kudevärit pehmenevät mustaan loimeen kudottaessa.

 

Valmistamiseen tarvitsen yksinkertaisia työkaluja.

Villaisten Huihui -vekkihameiden valmistustapa perustuu jo kansallispuvuissa käytettyyn, mutta suhteellisen harvinaiseen ja työlääseen vetopoimutustekniikkaan. Napakat vetolangat ja tulinen höyrytys poimuttavat kankaan pysyville laskoksille.

Vekitys syntyy vetopoimutuslangoilla.

 

Tuotteen toiminnallisuus ja visuaalinen ilme on olennaista sinulle ja minulle.

Huihui-tuotteet ovat tilattavissa suoraan valmistajalta. Tampereen popup-sovituskoppi on avoinna erikseen ilmoitettavina aikoina Tampereen Kalevassa osoitteessa Petsamonkatu 14, Tampere.

Jälleenmyyjä Jyväskylässä: Suomen käsityön museon museokauppa Kauppakatu 25 Jyväskylä.

Jälleenmyyjä Rovaniemellä: mainoa CRAFT & DESIGN Kauppakeskus Rinteenkulmassa, Koskikatu 25.

Aija Lundahl
Huihuitextile
huihuitextile@gmail.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial