VEKKIHAME KOHTAA NEULEEN

TULE TOTEAMAAN IHANA VÄRIEN JA MATERIAALIEN YHTEENSOPIVUUS TORSTAINA 25.4 KLO 15-19 KNITWORKS SHOPISSA, KAPTEENINKATU 9, HELSINKI.

KOHTAAMISESSA TUOTTEET - 20 %

HUIHUI

Huihui on tekstiilien suunnitteluun, tuotekehitykseen, tuotteistamiseen ja valmistamiseen erikoistunut brändi Huihuitextile. Tuotteet ovat ajattomia, kestäviä ja konstailemattomia käyttötekstiilejä. Tuotteiden muoto syntyy sidossuunnittelulla, kudontatekniikoin ja yksinkertaisilla kokoonpanoratkaisuilla. Tuotteiden valmistus tapahtuu ilman leikkuuhukkaa. Tuotteet valmistetaan sarjoina tuotantotapoja kehittäen.

KNITWORKS

Knitworks on suomalainen neulemerkki, jonka tuotteet valmistetaan pienissä erissä pääkaupunkiseudulla. Tuotteissa käytetään vain parhaita materiaaleja; merinovillaa, pellavaa ja luomupuuvillaa. Knitworksin neuleissa materiaali on aina pääosassa. Ihana merinovilla inspiroi mielenkiintoisiin sidoksiin ja väriyhdistelmiin, joissa hehkuu ajaton tyylikkyys. Neuleet syntyvät intohimosta luoda helppoja ja helliviä arkivaatteita, joita tekee mieli pukea päälleen aina, vuodenajasta riippumatta.

KYSY VEKKIHAMEESTA

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial