VEKKIHAME – LEMPIVAATTEESI

Huihui-vekkihame on kevyt ja käytännöllinen villavaate. Lämmin, ei kuitenkaan kuuma. Se joustaa ja mukautuu. Säätövaraa leveys- ja pituussuunnassa. Vekkien ansiosta hame tuntuu väljältä. Se ei hankaa. Se vain hipaisee ja laskeutuu itsekseen.

Päätä itse miten vekkihametta käytät. Laske lantiolle tai vedä vyötärölle. Älä epäröi. Vekit kestävät käyttöä. Pyörähtele tai ole pyörähtelemättä. Asioi, liiku, rentoudu tai juhli. Vekkihame taipuu kaikkeen. Värivaihtoehtoja on kaksitoista.

Vekkihame on 100 % villaa. Valmistus tapahtuu lähellä, Suomessa. Kangasta kudotaan langalleen oikea määrä, eikä valmistamisessa synny leikkuuhukkaa. Villa materiaalina on kestävä ja pitkäikäinen, ekologinen luonnontuote. Villaisen vekkihameen hoito on helppoa,  tuuletus riittää.

VERKKOKAUPAN LÖYTÖLAARI

Löytölaari on uniikkituotteiden ja yksittäiskappaleiden vaihtuva kokoelma. Kuvan löytö on  POLAR-vekkihame, jonka helmassa energisoiva oranssi raita.

Huihuin verkkokauppa on auki aina. Pääkaupunkiseudulla voit ostaa hameen Helsingin keskustasta. UNIONIN26 kauppa on Kauppatorin kupeessa osoitteessa Unioninkatu 26.

Valmistaja Huihuitextile on tekstiilien suunnitteluun, tuotekehitykseen, tuotteistamiseen ja valmistamiseen erikoistunut brändi. Suunnittelu ja tuotekehitys perustuvat monipuoliseen tekstiiliosaamiseen ja pitkään kokemukseen.

KYSY LISÄÄ

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial