TÄYDELLINEN KOKONAISUUS

Huihuin vekkihame Tuli. Knitworksin oranssi neule.

KNITWORKSIN NEULE JA HUIHUIN VEKKIHAME.
TULE VALITSEMAAN IHANAT MATERIAALIT JA YHTEENSOPIVAT SÄVYT.
KOE SYKSYN PARHAIMMAT, TUOREIMMAT JA  PEHMEIMMÄT VILLACOMBOT.
TERVETULOA 3-5.9.2020
AUTAMME VALINNASSA!

Huihuin vekkihameet ja Knitworksin neuleet ovat kuin luodut toisilleen. Hienostuneen eläväpintaiset mutta ryhdikkäät villaiset vekit ovat täydellinen pari neuleille. Vekkipinnassa on tilaa valolle ja varjolle. Leveä helma antaa tilaa liikkeelle. Vekkihame on kestävä arkivaate, aina valmiina myös juhlaan. 

Lähituotannossamme parasta on vastuullinen valmistus ja mahdollisuus vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa. Kuuntelemme toiveita, löydämme ja luomme  yhdessä yksilöllisiä lempiasuja.

Knitworksin neuleissa omaleimaista ovat yksilölliset väriyhdistelmät ja pehmeäntuntuiset, merinovillasta ja lampaanvillasta valmistetut neuleet. Neuleet syntyvät intohimosta luoda helppoja ja helliviä arkivaatteita, joita tekee mielin pukea päälle vuodenajasta riippumatta aina.

NÄHDÄÄN 3-5.9, TO 12-19.30, PE 12-18 JA LA KLO 12-15, KNITWORKS SHOP. NÄINÄ PÄIVINÄ OSTETUISTA JA TILATUISTA NEULEISTA JA VEKKIHAMEISTA VÄHENNÄMME -20%. NAUTITAAN NEULEISTA, VEKKIHAMEISTA JA TARJOILUISTA SÄÄN SALLIESSA MYÖS KADULLA. MYYMÄLÄSSÄ NOUDATAMME KORONA-AJAN TURVAVÄLISUOSITUKSIA.
TERVETULOA!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial