Vekkihameihmisiä?

Vekkihameihmisiä?

Oletpa vekkihameihminen tai vasta tulossa sellaiseksi, Huihui -vekkihame saattaa olla sinun juttusi.

Vekkihame oli muotivaate vuosikymmeniä sitten, ja taas se on muodissa. Trendit vaihtuvat, mutta vekkihame näyttää pysyvän. Yksi syy on varmaankin vekkien joustavuus ja sen myötä käytön mukavuus. Vekit kätkevät ja antavat tilaa. Vekkihame on samaan aikaan sekä rento että juhlallinen.

Ruoste -vekkihame
Kangas kudontakoneessa

Huihui -vekkihame on 100 % villaa, suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Tampereella. Vekkihameen kangas on suunniteltu kudelangan tarkkuudella zero waste -periaattein. Kokoonpanovaiheissakaan ei synny hukkaa. Siihen on käytetty kolme metriä laskostettua kangasta, mutta se painaa vain 200 grammaa. Hame on helppo kääriä rullaksi omaan Matkasukkaan ja pakata mukaan. Vekkihame on kestävä, ajaton ja huoleton vaate. Samalla kevyt, mutta lämmin. Oikein hoidettuna se säilyttää ryhtinsä ja muotonsa hyvin. Hoidoksi riittää tuuletus, vekkihame ei kaipaa pesua tai silitystä.

Polte -vekkihame

Huihui -vekkihame joustaa ja  mukautuu. Sitä voi pitää vyötäröllä tai laskea lantiolle, säätövaraa riittää sekä kuminauhavyötäröllä että pituudessa. 

Näin käyttäjät kommentoivat Huihui -vekkihametta:

Verkkosivuiltamme saat lisätietoa  vekkihameesta ja Huihui -brändistä. Tuotetiedot ja -kuvat löytyvät verkkokaupasta.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa,  ota rohkeasti yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial