VEKKIHAME KOHTAA NEULEEN

TULE TOTEAMAAN IHANA VÄRIEN JA MATERIAALIEN YHTEENSOPIVUUS JA HANKI SYKSYN LEMPIVAATTESI
LAUANTAINA 21.9 KLO 12-16.
KNITWORKS SHOP, KAPTEENINKATU 9, HELSINKI.

Tämä alennus on vain sinulle. Tervetuloa!

HUIHUI -vekkihame on suomalainen villavaate, kevyt ja lämmin. Se myötäilee, joustaa ja mukautuu. Voit vetää  sen vyötärölle tai laskea lantiolle. Käyttöä ei tarvitse arkailla, sillä vekit säilyttävät ryhtinsä.

Vekkihame on lähes yhden koon tuote. Leveä kuminauhavyötärö pysyy paikoillaan ja joustaa erikokoisille vyötäröille. Hameesta on useita värivaihtoehtoja. Se on lempivaatteesi ennemmin kuin uskotkaan. 

Kangas valmistetaan Suomessa. Vekitys ja kokoonpano tehdään pieninä sarjoina Zero waste -periaattein ilman hukkaa.

HUIHUI

on tekstiilien suunnitteluun, tuotekehitykseen, tuotteistamiseen ja valmistamiseen erikoistunut brändi Huihuitextile. Tuotteet ovat ajattomia, kestäviä ja konstailemattomia käyttötekstiiliä. Muoto syntyy sidossuunnittelulla, kudontatekniikoin ja yksinkertaisilla kokoonpanoratkaisuilla. 

KNITWORKS

on suomalainen neulemerkki, jonka tuotteet valmistetaan pienissä erissä pääkaupunkiseudulla. Tuotteissa käytetään vain parhaita materiaaleja; merinovillaa, pellavaa ja luomupuuvillaa. Knitworksin neuleissa materiaali on aina pääosassa. Ihana merinovilla inspiroi mielenkiintoisiin sidoksiin ja väriyhdistelmiin, joissa hehkuu ajaton tyylikkyys. Neuleet syntyvät intohimosta luoda helppoja ja helliviä arkivaatteita, joita tekee mieli pukea päälleen aina, vuodenajasta riippumatta.

HYÖDYNNÄ LOMAKETTA, KYSY VEKKIHAMEESTA

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial